divendres, 24 de novembre de 2017

CANTADA A LA PLAÇA DEL BORN

ENCARA QUE AMB UNA MICA DE RETRÀS NO VOLEM DEIXAR DE COMENTAR-VOS QUINES ALTRES ACTIVITATS HEM FET A L' ESCOLA PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS.
COM JA VOS HAVÍEM AVANÇAT, DES DE L' AJUNTAMENT SE'NS HAVIA PROPOSAT QUE CADA ESCOLA TREBALLÀS UN DRET, PER TAL DE DESPRÉS FER UNA SEMBRA SIMBÒL.LICA D' AQUESTS DRETS DALT EL BORN.
ELS FILLETS I FILLETES DE 3 ANYS VAN ELABORAR LA FLOR QUE SEMBRARIA EL NOSTRE CENTRE I QUE ANIRIA ACOMPANYADA DEL DRET  ASSIGNAT A LA NOSTRA ESCOLA,
DRET A SER ACOLLITS PER UNA FAMÍLIA I UNA SOCIETAT.

COM QUE AQUEST ERA EL DRET QUE ENS HAVIA ASSIGNAT L' AJUNTAMENT ELS FILLETS DE 4 I 5 ANYS VAM VOLER REFLECTIR-LO FENT  UN DIBUIX DE LES NOSTRES FAMÍLIES QUE AQUESTS DIES TENIM EXPOSATS A L' ENTRADA.


LA CELEBRACIÓ DE LA DIADA VA ACABAR A LA PLAÇA DES BORN
ON TOTS ELS CENTRES ESCOLARS DE CIUTADELLA I FINS HI TOT UNA REPRESENTACIÓ DELS INSTITUTS, VAM DEMANAR QUE SIGUIN RESPECTATS AL MÓN ELS DRETS DE TOTS ELS INFANTS.
PER DEIXAR CONSTÀNCIA DE LES NOSTRES INTENCIONS, CADA CENTRE VA SEMBRAR UNA FLOR A LA QUE HI HAVIA ESCRIT EL DRET QUE S' HAVIA TREBALLATI TOTS JUNTS VAM CANTAR LA CANÇÓ : EL MÓN SERIA MÉS FELIÇ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada